Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання адмінкомісії

Дата: 03.11.2020 10:50
Кількість переглядів: 307

Фото без описуФото без описуСьогодні, 03 листопада 2020 року, о 09:00 год. ранку відбулось засідання Адміністративної комісії при Виконавчому комітеті Семенівської селищної ради. На засіданні були присутні 7 (сім) членів комісії та 1 (одна) особа, у відношенні якої складені адміністративні матеріали працівниками Семенівського відділення поліції.

На розгляд адміністративної комісії надійшов протокол про адміністративне правопорушення на жителя смт. Семенівка за порушення ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме "Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами".

Дослідивши матеріали справи, враховуючи особу винного, характер та обставини вчиненого правопорушення, пояснення особи, що вчинила адмінправопорушення, адміністративна комісія прийшла до висновку, що в діях особи, у відношенні якої складено адміністративні матеріали, є ознаки правопорушення.

Членами адміністративної комісії одноголосно проголосовано про визнання особи, що притягується до адміністративної відповідальності винною та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, як передбачає відповідна стаття Кодексу України про адміністративні правопорушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора