Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Позачергова сесія

Дата: 06.11.2020 10:52
Кількість переглядів: 357

Сьогодні, 06 листопада 2020 року, відбулась позачергова 63 сесія першого скликання Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич. Участь у засіданні сесії взяли 23 депутата, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, громадськість, ЗМІ.

На порядок денний було винесено 30 питань, які попередньо обговорено на засіданні профільних комісій. Прийнято відповідні рішення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Шістдесят третьої (позачергової) сесії Семенівської селищної ради

Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2020 рік.

Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.

Про внесення змін до «Плану соціально економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік».

Про внесення змін до «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки».

Про затвердження акту приймання-передачі матеріальних цінностей.

Про затвердження акту приймання-передачі майна «Семенівської дитячої мистецької школи».

Про затвердження акту приймання-передачі майна «Семенівської центральної районної бібліотеки».

Про прийняття у комунальну власність Семенівської територіальної громади комунальної установи «Семенівський районний будинок дитячої та юнацької творчості».

Про прийняття у комунальну власність Семенівської територіальної громади закладів освіти.

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Семенівської територіальної громади комунальної установи «Семенівський районний краєзнавчий музей».

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Семенівської територіальної громади цілісного майнового комплексу «Семенівський районний будинок культури».

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Семенівської територіальної громади цілісного майнового комплексу «Семенівський райкомунгосп».

Про припинення «Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області» шляхом реорганізації через приєднання до «Центру надання соціальних послуг».

Про створення Фінансового управління Семенівської селищної ради та затвердження Положення та структури фінансового управління Семенівської селищної ради.

Про створення Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради.

Про затвердження фінансового звіту за 9 місяців 2020 року про виконання бюджету Семенівської селищної ради.

Про внесення змін до структури КУ «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради.

Про затвердження та введення в дію структури Комунального закладу «Семенівська дитяча мистецька школа» Семенівської селищної ради.

Про затвердження та введення в дію Структури КУ «Семенівська центральна районна бібліотека» Семенівської селищної ради.

Про внесення змін до штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.

Про відмову у наданні ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.

Про припинення договору оренди землі ТОВ «Сільські традиції».

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність чи користування громадян.

Про припинення договору оренди земельної ділянки із земель транспорту в смт. Семенівка.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови у власність (користування).

Про надання (відмову у наданні) дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у користуванні на умовах оренди.

Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення фермерського господарства.

Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадян.

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

Інше.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора