Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДОПОМОГА РОДИНАМ НА ДРУГОМУ ЕТАПІ ПРОЄКТУ

Дата: 30.12.2020 11:41
Кількість переглядів: 265

ДОПОМОГА РОДИНАМ НА ДРУГОМУ ЕТАПІ ПРОЄКТУФото без описуФото без описуФото без опису

У серпні - вересні 2020 р. працівники Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради взяли участь у проєкті «Оцінка та реагування на виклики щодо захисту дітей під час пандемії COVID-19».

У Полтавській області він проходив за підтримки Благодійного фонду «Гуманіст», громадської спілки «Українська мережа за права дитини», UNICEF Ukraine та Міністерства соціальної політики України.

На першому етапі був проведений моніторинг безпеки та потенціалу сімей, до яких повернулися діти з закладів інституційного догляду та виховання, з'ясовано їх проблеми і потреби.

З метою запобігання влаштуванню дітей в інституції, родини на другому етапі проєкту отримали набори продуктів харчування, санітарно-гігієнічних засобів, постільну білизну та ін.

Працівники Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради забезпечили видачу гуманітарної допомоги сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують допомоги і підтримки.

Дякуємо директору БФ "Гуманіст" Анат Бондаренко та завідувачу відділення центру надання соціальних послуг Ірині Буренко, які координують проєкт в області!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора