A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту регуляторного акту “Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності”.

Дата: 11.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 396

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проєкту регуляторного акту “Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності”

      На громадське обговорення виноситься проєкт рішення селищної ради

“Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності”, розроблений Семенівською селищною радою.

     Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов’язковими під час встановлення податків і зборів. Передбачається встановлення ставок:

  • для I групи у розмірі 10 відсотків від розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом станом на 1 січня податкового (звітного) року;
  •  для II групи у розмірі 20 відсотків від розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом станом на 1 січня податкового(звітного) року. 

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються до 11.06.2021року відділом економічного розвитку та інвестицій Семенівської селищної ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 44 А, смт. Семенівка або в електронному вигляді на e-mail: semenivka_sr@ukr.net.

 

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення

 

Селищний голова                                                                              Л.П.Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора