A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту регуляторного акту “ Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно”

Дата: 11.05.2021 17:04
Кількість переглядів: 520

 

На громадське обговорення виноситься проєкт  рішення селищної ради

Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно, розроблений Семенівською селищною радою.

     Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов’язковими під час встановлення податків і зборів. Передбачається встановлення ставок:

  • для юридичних осіб – 0,8- 1,5 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом станом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об’єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток;
  • для фізичних осіб - 0,1- 1,5 відсотка  розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом станом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об’єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
  • Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються до  11.06.2021 року відділом економічного розвиту та інвестиції Семенівської селищної ради у письмовому вигляді за адресою: вул.Незалежності, 44 А, смт. Семенівка або в електронному вигляді на e-mail: semenivka_sr@ukr.net

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення

 

Селищний голова                                                        Л.П.Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора