Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Дата: 04.06.2021 15:27
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) провулку Радгоспний в смт.

Семенівка

  1. Організатор громадського обговоренняВиконавчий комітет Семенівської селищної ради.
  1. Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти назву (найменування): провулок Радгоспний в смт. Семенівка.
  1. Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується присвоїти провулку Радгоспний в смт. Семенівка.
  1. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власностіСелищний голова Семенівської селищної ради.
  1. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення2 серпня 2021 року о 10-00 годині,  громадські слухання по провулку Радгоспний в смт. Семенівка.
  1. Адреса електронної пошти та поштова адреса, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Адреса електронної пошти: Semenivka_sr@ukr.net.

Поштова адреса: вул. Незалежності, 44 А,  смт. Семенівка, 38200.

Строк для подання пропозицій (зауважень): до 17 липня 2021 року.

  1. Місцезнаходження та номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення номер телефону (05341)91751, 91452.
  1. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговореннязаступник селищного голови – Полупан Сергій Миколайович.
  1. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговореннядо 1 серпня 2021 року, на офіційному веб-сайті Семенівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора