Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено зустріч з жителями села Калинівка

Дата: 15.06.2021 08:38
Кількість переглядів: 434

14 червня селищний голова Людмила Милашевич, начальник відділу земельних відносин Семенівської селищної ради Григорій Шквир, начальник Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради Алла Оніпко   і начальник юридичного відділу Семенівської селищної ради  Микола Зайченко  провели зустріч з жителями села Калинівка. 
Адже живе спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі громади, що дає змогу об’єктивно ознайомитися із проблемами та окреслити шляхи їх вирішення.

 Під час зустрічі обговорено ряд важливих питань.

Основні питання, які цікавили місцевих — це подальша доля  земель загального користування та земель запасу, присадибних ділянок та дворів.

Землевпорядник селищної ради Валентина Шаповал проінформувала жителів села  про стан справ із земельних питань в селі Калинівка. Мешканців села цікавили питання оформлення присадибних ділянок.

Григорій Шквир надав змістовні роз`яснення та вагомі рекомендації.
Ще одне питання, яке порушували жителі села Калинівка стосувалося забезпечення транспортним сполученням, розчищення лісосмуг та випилювання аварійних дерев.

Актуальними до обговорення стали питання щодо проведення ремонту доріг, медичного обслуговування та прийому сімейного лікаря .

Начальник Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради Алла Оніпко детально розповіла присутнім про порядок подачі заяв до управління, перелік необхідних документів та ряд послуг, які надаються. Зупинилась детально на основних пільгах і компенсаціях  для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Після проведеної зустрічі селищний голова наголосила, що такі зустрічі необхідні для найшвидшого виявлення проблемних питань та шляхів їх вирішення .


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора