Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося cвято Благословіння випускників селища

Дата: 25.06.2021 20:34
Кількість переглядів: 580

 Фото без опису

Сьогодні, 25 червня, випускники разом із батьками, вчителями, друзями та знайомими зібралися на центральній площі біля адмінбудинку в Семенівці, де на них чекала приємна мить — свято Благословіння випускників селища. Сьогодні у доросле життя проводжали 87 випускників з шести шкіл громади: Семенівського ЗЗСО І-III ступенів №2 Семенівської селищної ради, Семенівського ЗЗСО І-III ступенів №1 імені М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради, Біляківського ЗЗСО І-III ступенів Семенівської селищної ради, Богданівського ЗЗСО І-III ступенів Семенівської селищної ради, Веселоподільського ЗЗСО І-III ступенів Семенівської селищної ради, Устимівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Семенівської селищної ради.

Розділили радість свята із випускниками селищний голова Людмила Милашевич, депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол. Вітаючи зі святом, Людмила Павлівна побажала випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя. До винуватців свята звернувся депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, який побажав випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому. З вітальним словом до дітей приєднався Благочинний Всіхсвятської церкви селища, архімандрит Олексій, який побажав від щирого серця сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади.

Музичні композиції прозвучали у виконанні: випускників Богданівського закладу загальної середньої освіти І - III ступенів Семенівської селищної ради «Все буде добре», випускників Семенівського закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів №2 Семенівської селищної ради: Бершацької Віолетти, Стародуб Марини та Ладиги Дениса «Дитинство, не втрачай!», пісня «Дорога додому» у виконанні Бершацької Віолетти та Литвиненко Людмили Михайлівни. Завершальним акордом стала пісня «Шкільний вальс» у виконанні Заслуженого працівника культури України Вадима Феніча.

Прощалися випускники зі шкільним життям у ритмі останнього вальсу. В безхмарне вечірнє небо, під веселий галас глядачів, злетіли чисельні повітряні кульки. Нове, доросле життя розпочалося. Щасти вам, дорогі випускники! Щасливої дороги на добрий час!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора