Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники сфери торгівлі!

Дата: 25.07.2021 08:20
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Шановні працівники сфери торгівлі!

Адресуємо вам найщиріші вітання з професійним святом!

За роки незалежності сфера торгівлі в Україні зазнала кардинальних змін. Сьогодні її основу складає підприємницька діяльність: від розгалуженої мережі величезних супермаркетів до невеличкої крамниці у віддаленому селі. Ми вже давно забули про товарний дефіцит та довгі виснажливі черги біля прилавків.

Щоб бути успішним та триматися на хвилі часу, потрібно наполегливо працювати не лише в плані товарної пропозиції, а й в естетичному та комунікативному напрямах, що потребує значних фізичних, матеріальних і моральних вкладень.

Щиро дякуємо всім представникам торгівельного підприємництва, хто не лише розвиває власний бізнес, а й активно співпрацює з органами влади, постійно знаходить можливості для сприяння в реалізації важливих соціальних проєктів, перебуває в епіцентрі життя громад.

Міцного вам здоров’я, благополуччя в родинах, успіхів у справах, стабільного процвітання, вдячності від людей, втілення всіх задумів, гармонії в серці!

Нехай успішним буде кожен пройдений день, а праця приносить справжню насолоду. Хай життя бринить мелодією щастя, любові та надії, здійснюючи найсміливіші мрії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора