A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу зустріч із головним лікарем КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради Олександром Романюком та директором КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради

Дата: 09.08.2021 16:22
Кількість переглядів: 479

Фото без опису9 серпня селищний голова Людмила Милашевич провела робочу зустріч із головним лікарем КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради Олександром Романюком та директором КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради Тамарою Мазанько.

         У ході зустрічі обговорено питання укладення  договорів з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій,фінансування медичних закладів та ефективного  використання коштів.   Проаналізовано наявну матеріально-технічну базу і можливі шляхи її поліпшення з метою надання якісних медичних послуг населенню громади. Досить гостро стоїть кадрове забезпечення. Тільки комплексне вирішення всіх цих питань забезпечить виконання завдань, які визначені Статутами цих закладів.

         Не залишилась поза увагою присутніх досить актуальна на сьогодні тема – щеплення населення громади від COVID-19, заходи, які необхідно вжити органам влади і медичним закладам для подолання пандемії.

         Зустріч пройшла конструктивною. Визначено завдання на найближчий час задля поліпшення ситуації в цій галузі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора