Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В області розпочата виплата одноразової грошової допомоги багатодітним малозабезпеченим сім’ям на дітей для підготовки до навчального року

Дата: 19.08.2021 10:58
Кількість переглядів: 249

     Фото без опису

В області розпочата виплата одноразової грошової допомоги багатодітним малозабезпеченим сім’ям на дітей для підготовки до навчального року.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей» та з метою з метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року в області проведені своєчасні нарахування одноразової грошової допомоги на дітей шкільного віку.

Весь необхідний комплекс робіт з метою своєчасного нарахування та виплати одноразової грошової допомоги органами соціального захисту населення проведено самостійно без залучення одержувачів допомог за наявними в управліннях соціального захисту населення документами.

         Фото без опису

Відповідно до сформованої заявки про потребу в коштах, 18 серпня 2021 року в область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати одноразової грошової допомоги 1561 багатодітній малозабезпеченій сім’ї на 3946 дітей шкільного віку, на загальну суму 7 892 тис. гривень.

 Виплата буде проведена у спосіб отримання державної соціальної допомоги.

 Протягом 19-20 серпня поточного року кошти будуть зараховані на рахунки одержувачів, відкриті в банківських установах, а у разі отримання допомоги через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта” – до кінця серпня 2021 року.

 Нагадуємо, що зазначена допомога надається багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на дітей, які станом на 1 серпня 2021 року мають вік 6-18 років (включно) у розмірі 2000 гривень на кожну таку дитину.

Департамент соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора