Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мрія кожної дитини – любляча та міцна сім’я

Дата: 30.09.2021 14:55
Кількість переглядів: 315

Фото без описуМрія кожної дитини – любляча та міцна сім’я

 

В останній день вересня з нагоди Дня усиновлення службою у справах дітей Семенівської селищної ради організовано та проведено круглий стіл «Мрія кожної дитини – любляча та міцна сім’я».

У засіданні взяли участь керівництво громади та  представники відділів, служб селищної ради, відділу державної реєстрації актів цивільного стану  у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Суми).

Круглий стіл провела селищний голова – Людмила Милашевич, яка звернулася з привітальним словом до учасників заходу: «Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Висловлю велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі».

У ході засідання обговорювалися питання щодо змін, які останнім часом були внесені до нормативно-правових документів стосовно усиновлення, опіки, піклування, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Окреслені перспективи діяльності громади в напрямку охорони дитинства. Присутні поділилися досвідом роботи, в даному напрямі, обмінялися інформацією необхідною для проведення роботи щодо захисту прав та інтересів дітей в частині влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора