A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Семенівської громади!

Дата: 07.10.2021 16:16
Кількість переглядів: 288

Шановні жителі Семенівської громади!

 Фото без опису Звертаємось до Вас із проханням обрізати біля своїх садиб   та дворів гілля дерев, які виступають за межі огорожі на   проїжджу частину, що призводить до засмічення доріг та   перешкоджає руху спецтранспорту (пожежної машини,   швидкої допомоги та інших…).

    Крім того, просимо підтримувати у належному стані   прилеглі до ваших обійсть території. Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

  Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на  прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави. Дотримання правил благоустрою також передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється спалювання листя та гілля дерев, а також вивезення відходів в невстановлені місця.

За інформацією КП "Комунальник"
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора