Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Людмила Милашевич провела нараду: підготовка до опалювального сезону та діяльність ЦНАПу

Дата: 11.10.2021 16:45
Кількість переглядів: 958

Фото без описуСьогодні, 11 жовтня, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич провела щотижневу робочу нараду за участю заступника  голови, секретаря селищної ради, керуючої справами виконавчого комітету, начальників структурних підрозділів виконавчого комітету  та керівників комунальних установ селищної ради.

У ході наради обговорили питання про стан запобігання поширенню гострого распіраторного захворювання  COVID-19 у Семенівській територіальній громаді та  про найактуальніше наразі питання постачання природного газу. Проблема пов’язана зі значним збільшенням ціни на природний газ для бюджетних установ та комунальних закладів. 

 Начальник відділу  культури та дозвілля  Інна Календарь проінформувала про те, що розроблено план заходів щодо забезпечення безперебійної роботи в   підвідомчих установах  в осінньо-зимовий період 2021 -2022 року. Акти стану готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період  по КУ «Семенівська центральна бібліотека»  та КЗ «Семенівська  дитяча мистецька школа» підготовлено. Подано пакет документів до ТОВ  «Кременчукгаз сервіс» щодо отримання дозволу на відновлення пуску  газу на підвідомчі об’єкти. Проведено перевірку  димових та вентиляційних каналів теплогенераторних. Завершено поточний ремонт пічного опалення у двох закладах культури.

Начальник відділу  управління майном Володимир Романенко повідомив, що проведена перевірка димових та вентиляційних каналів, засобів обліку газу установ, які знаходяться в оперативному управлінні відділу.

За словами начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Наталії Петухової відділом розроблено  та затверджено план організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств та забезпечення безперебійної роботи закладів освіти  Семенівської селищної ради. Акти готовності до опалювального періоду (пооб’єктно) знаходяться на стадії завершення. У  закладах освіти  проводяться пробні топки у твердотопливних котельнях. Роботи щодо завершення монтажу засобів обліку газу в закладах  освіти виконано. Перевірки димових та вентиляційних каналів, роботи по замірі опору мереж та контурів заземлення завершено.

Крім того, розглянули ряд інших  актуальних питань.

Начальник центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук розповіла,   що спеціалісти ЦНАПу та відділу земельних відносин Семенівської селищної ради проводять виїзні прийоми громадян. Минулого тижня  такі виїзди були  здійснені у  с.Рокити та с.Заїчинці. Жителі населених пунктів безпосередньо на місці зможуть подати документи для отримання  адміністративних послуг.

Було зазначено, що минулого тижня збільшення кількості заявників було зумовлено необхідністю подачі відомостей про кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб. 08 жовтня 2021 року ВРУ прийняла закон, яким відтермінувала цей строк на 9 місяців, а саме до 10 липня 2022 року.

Наприкінці наради обговорили  організаційні питання, які стосувалися проведення благоустрою на території населених пунктів, участі у святкових заходах з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва з дотриманням карантинних умов та  активізації проведення вакцинації проти коронавірусу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора