A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання другого пленарного засідання п'ятої сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 19.10.2021 13:51
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

До уваги депутатів!

Повідомляємо, що друге пленарне засідання п’ятої сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання відповідно до розпорядження Семенівського селищного голови від 18 жовтня 2021 року відбудеться  29 жовтня 2021 року о 09.00 год . у Великій залі адмінбудинку за адресою: смт.Семенівка, вул. Незалежності, 44.

До порядку денного внесено такі  питання:

1.Про затвердження та введення в дію  структури  Виконавчого комітету Семенівської селищної ради з 01 січня 2022 року.

2.Про затвердження Положення про відділ організації роботи апарату ради, інформаційної політики та кадрової роботи.

3.Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

4. Про внесення змін до Положення про цільовий фонд Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) Семенівського району Полтавської області.

5.Про внесення змін до Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, пропагування військової служби за контрактом у Збройних Силах України Семенівської селищної територіальної громади на період з 2021 року по 2025 рік.

6.Про  внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою  населених пунктів Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

7.Про внесення змін до  Програми розвитку  та фінансування охорони здоров’я на території Семенівської  селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

8.Про внесення змін до структури відділу управління майном.

9.Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку та інвестицій.

10.Про участь та виділення коштів на співфінансування участі в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021 року.

11.Про реалізацію експериментального проекту з організації в Семенівській селищній територіальній громаді соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

12.Про надання соціальних послуг учасникам апробації.

13.Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради.

14.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за управлінням соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.

15.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за комунальним підприємством  Семенівської селищної ради «Комунальник» на праві господарського відання.

16.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за Відділом культури та дозвілля Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.

17.Про закріплення майна, що є комунальною власністю  Семенівської селищної ради за Центром надання  адміністративних послуг на праві оперативного управління.

18.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за Відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту  Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельних ділянок у власність громадян.

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

21.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельних ділянок у власність громадян.

22.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  будівництва індивідуальних гаражів в смт.Семенівка Кременчуцького району Полтавської області та передачу земельних ділянок у власність громадян.

23.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Веселоподільської сільської ради).

24.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Богданівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

25.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Заїчинської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

26.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Липнягівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

27.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Очеретуватської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

28.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Устимівськоїсільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

29.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

30.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Вереміївської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

31.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Рокитівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

32.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Криворудської сільської ради).

33.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

34.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Товстівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

35.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

36.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рибчановському Миколі Миколайовичу в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ - 01.02) із земель сільськогосподарського призначення  за межами с. Малі Липняги.

37.Про припинення права користування земельними ділянками.

38.Про виправлення технічної помилки в рішенні п’ятої сесії Семенівської селищної ради «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради), та перебувають в оренді у гр. Ятла С.С.» № 523 від 31 серпня 2021 року.

39.Про внесення змін до рішення третьої сесії Семенівської селищної ради «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (земельної частки (пай) гр. Муль Г.М.» №229 від 28 травня 2021 року.

40.Про внесення змін до рішення п’ятої сесії восьмого скликання Семенівської селищної ради «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Греблі, у подальшому для проведення земельних торгів у формі аукціону» від 31 серпня 2021 року №480.

41.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність чи користування громадян.

42.Про внесення змін до рішення третьої сесії Семенівської селищної ради «Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистогоселянськогогосподарства  на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради)» №280 від 28 травня 2021 року. (перенесено)

43.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Рокити) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Гайдук А.В. (перенесено)

44.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами   с. Калинівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Григор’євій Н.І. (перенесено)

45.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Заїчинці) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Дуденченко О.О. (перенесено)

46.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Устимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Кривошиї І.С. (перенесено)

47.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бакумівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Харченко О.С. (перенесено)

48.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Поділ, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Андрощук М.О. (перенесено)

49.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Тройняки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Багану Є.В.

50.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бакумівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Новохатьку А.М.

51.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Сушку Є.В.

52.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Заїчинці на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Гаврисю В.І.

53.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Богданівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Фрідман Н.М.

54.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Колмакову Б.В.

55.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Мойсі В.П.

56.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої в межах с. Веселий Поділ на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Мороз В.М.

57.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої в межах с. Нова Петрівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Похильку В.М.

58.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Степанівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Сушко Н.В.

59.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Степанівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Сушку В.В.

60.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Степанівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Сушку Є.В.

61.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Степанівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Сушку І.В.

62.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Степанівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Сушко Т.Г.

63.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с.Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва на умовах оренди гр. Ярошенко А.С.

64.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в  межах с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Борисенко Н.В.

65.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в  межах с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Даценко Н.М.

66.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в  межах с.Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Даценку В.П.

67.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в межах с.Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Даценку П.І.

68.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в межах с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Мусієнко В.Г.

69.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в межах с.Тройняки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Редуну І.В.

70.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, розташованої в межах с. Біляки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення індивідуального садівництва гр. Шийко Л.С.

71.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража гр. Черевко Юлії Петрівні.

72.Про надання дозволу Семенівському сільському споживчому товариству на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розташованої в с. Греблі Кременчуцького району Полтавської області, згідно державного акта на право постійного користування землею.

73.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), розташованої на території колишньої Біляківської сільської ради, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Білаю В.Г.

74.Про надання дозволу СФГ «Світанок» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Крива Руда) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, згідно державного акта на право постійного користування землею.

75.Про надання дозволу Споживчому товариству «Оболонь» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої під магазином № 10 «Продовольчі товари» по вул. Центральна, 46-Б в с. Новоселиця Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

76.Про надання дозволу Споживчому товариству «Оболонь» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої під магазином № 2 «Промислові товари» по вул. Центральна, 46-А в с. Новоселиця Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

77.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером:5324588003:03:001:0027 в с. Вербки.

78.Про передачу з комунальної власності в державну власність земельної ділянки під будівлею, що перебуває у власності Державної податкової служби.

79.Про надання дозволу ФГ «СЛАВУТА» на виготовлення проєкту землеустрою щодо поліпшення малопродуктивних земель на орендовану земельну ділянку, розташовану за межами населених пунктів (за межами с. Герасимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

80.Про надання дозволу на розміщення пасіки та відмову щодо укладання попереднього договору оренди земельної ділянки з цільовим призначенням, для ведення фермерського господарства гр. Скрипці О.А.

81.Про відмову у наданні погодження Скрипці О.А. щодо використання земельної ділянки водного фонду.

82.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва та передачу земельної ділянки у користування на умовах оренди гр. Мусієнку В.О.

83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в оренду гр. Бибику Є.Ю. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Брусове) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в оренду гр. Полив’яному О.І. для сінокосіння і випасання худоби.

85.Про передачу в оренду земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої по вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1а, в смт Семенівка Кременчуцького району Полтавської області, гр. Богдану Я.С.

86.Про внесення змін Договору оренди земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови з кадастровим номером 5324555100:30:001:0093, розташованої по вул. Незалежності, 28в в смт Семенівка Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Голуб Н.А. та Шамурзаєва З.С.

87.Про внесення змін Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0633, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бурімка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Лазоренка О.В.

88.Про внесення змін Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:001:0133, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Лазоренка О.В.

89.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди землі №2 від 20 березня 2012 року, укладеного з гр. Смагою Іваном Олексійовичем, про оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580800:00:003:0325, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Білогуби) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

90.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324585600:00:003:0041, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Вільне) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Долинного О.В.

91.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588005:05:001:0035, розташованої в межах с. Герасимівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у  СФГ «АСТРА.».

92.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588005:05:001:0034, розташованої в межах с. Герасимівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у СФГ «АСТРА.».

93.Про розгляд клопотання  СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «АСТРА» щодо порушення гр. Горою В.М. меж земельних ділянок.

94.Про розгляд клопотання  СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «АСТРА» щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту.

95.Про резервування земельної ділянки комунальної власності, у подальшому для відведенняпід кладовище.

96.Про затвердження проєктуземлеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель запасу (код згідно КВЦПЗ 16.00) на  землі загального користування (код згідно КВЦПЗ 18.00).

97.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських сіножатей та пасовищ на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Липнягівської сільської ради).

98.Про затвердження проєктуземлеустрою щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером: 5324587600:00:007:0393, цільове призначення якої змінюється із земель – для ведення фермерського господарства (код згідно КВЦПЗ 01.02) на – землі загального користування (код згідно КВЦПЗ 18.00).

99.Про затвердження проєктуземлеустрою щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером: 5324587600:00:006:0326 зі зміною цільового призначення із земель  запасу (код згідно КВЦПЗ 16.00) на землі загального користування (код згідно КВЦПЗ 18.00).

100.Про затвердження «Положення про громадські сіножаті та пасовища».

101.Про надання дозволу АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту, в Семенівка.

102.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» для розміщення опор ПЛ-10 кВ та передачу земельних ділянок в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

103.Про розгляд клопотання керівника ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колективної власності ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп».

104.Про розгляд клопотання ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель згідно Державних актів на право колективної власності на землю.

105.Про розгляд керівника ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  згідно Державних актів на право постійного користування землею.

106.Про розгляд клопотання ПСП «СС»Криворудська» про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на земельну ділянку загального користування.

107.Про розгляд клопотання ПСП «СС»Криворудська» про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок згідно Державного акта на право постійного користування землею.

108.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Устимівської сільської ради).

109.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради).

110.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради).

111.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Веселоподільської сільської ради).

112.Про розгляд звернень громадян про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Товстівської сільської ради).

113.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Заїчинської сільської ради).

114.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Степанівської сільської ради).

115.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в межах та за межами смт Семенівка та с. Тарасівка на території Семенівської селищної ради.

116.Про розгляд звернення про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Очеретуватської сільської ради).

117.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Богданівської сільської ради).

118.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Вереміївської сільської ради).

119.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Криворудської сільської ради).

120.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Липнягівської сільської ради).

121.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Рокитівської сільської ради).

122.Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення (під господарським будівлями і дворами), розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Устимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, ТОВ «Саундерс Агро».

123.Різне.

Додаткові питання:

1.Про надання соціальних послуг у Відділенні соціальної роботи Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради.

2.Про внесення змін до Програми  військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби,  пропагування військової служби за  контрактом у Збройних Силах України  Семенівської селищної територіальної  громади на період з 2021 року по 2025 рік та Програми забезпечення мобілізаційної  підготовки на території Семенівської селищної територіальної громади  на 2021-2025 роки

3.Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки на території  Семенівської селищної територіальної громади на 2021- 2025 роки.

4.Про внесення змін до Програми інформаційної сфери в Семенівській селищній раді на 2021-2022 роки.

5.Про внесення змін до Порядку складання, затвердження та контролю  виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Семенівської селищної ради.

6.Про участь та виділення коштів  на співфінансування  участі у конкурсі проєктів   «Шкільний громадський бюджет Полтавської області»

7.Про затвердження  Програми розвитку волонтерства та надання фінансової, соціально-психологічної допомоги особам з інвалідністю та людям похилого віку на 2021-2022 роки  - як реальний фактор дієвості місцевої влади в умовах подолання  наслідків  CОVID-19.

8. Про внесення змін до рішення другої сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання № 195 від 17.03.2021 року.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора