A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Управління ДМС у Полтавській області інформує

Дата: 21.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 523

  Міграційна служба Полтавщини інформує: як отримати вже виготовлений біометричний документ. Для отримання вже виготовленого біометричного паспортного документу достатньо:

  • переконатись, що він готовий та доставлений у підрозділ;
  • завітати до територіального підрозділу протягом робочого часу та отримати свій документ.

Нагадуємо, що дізнатися стан оформлення паспортних документів можна:

  • на офіційному сайті ДМС України за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html
  • за допомогою чат-ботів у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Саме ці сервіси поінформують вас про кожен новий етап оформлення документа до моменту його прибуття до підрозділу та видачі. Загалом, на сайті ДМС працює 6 зручних електронних сервісів, які активно допомагають громадянам: https://dmsu.gov.ua/

Нагадаємо, громадяни мають можливість оформити паспортні документи там, де їм зручно – без прив’язки до місця реєстрації. Отримати готову ID-картку також можна за місцем перебування, подавши особисту заяву.

На сьогодні, у територіальних підрозділах Міграційної служби Полтавщини знаходяться  1,4 тисячі закордонних паспортів та 1,3 тисяч ID-карток, які очікують своїх власників.

Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532)60-89-69 або  у соціальній мережі Facebook УДМС України в Полтавській області https://www.facebook.com/udmspl

Чекаємо у наших підрозділах та вкотре просимо громадян при відвідуванні дотримуватися рекомендацій МОЗ, зокрема носіння масок та дотримання дистанції 1,5 м!

 

Управління ДМС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора