A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Місцеві посадовці в боротьбі з COVID-19 : формування колективного імунітету шляхом вакцинації

Дата: 25.10.2021 16:38
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

Саме так можна сказати про результати спільної роботи мобільної бригади КП «Семенівський центр ПМСД» та виконкому селищної ради 25 жовтня в приміщенні адміністративного будинку, де зроблено щеплення проти коронавірусної інфекції 49 особам. 

В основному – це посадові особи  органів місцевого самоврядування та технічний персонал; окрім цього, провакцинувались також інші жителі громади.

Наразі щеплення є єдиним надійним запобіжним засобом проти тяжкого перебігу хвороби, який водночас у випадку захворювання також різко знижує ймовірність зараження оточуючих. Це на практиці підтверджується і статистикою від профільного міністерства. 

Тож із розумінням такого підходу із 69 посадовців виконавчого комітету селищної ради  та структурних підрозділів вакцинувалось 54,  що складає 76,7 відсотків. У решти є об’єктивні причини для перенесення щеплення на пізніші  терміни.

Дякуємо працівникам та керівництву Центру ПМСД за належну організацію і оперативність в питанні запобігання розповсюдження небезпечного вірусу та закликаємо жителів громади  невідкладно  поповнити ряди вакцинованих!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора