Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мова об’єднує всіх. Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради долучилися до написання радіодиктанту

Дата: 09.11.2021 14:34
Кількість переглядів: 405

9 листопада, у День української писемності та мови, тисячі українців щороку беруть участь у флешмобі й приєднуються до  радіодиктанту національної єдності по всьому світу.

Цього дня до щорічної акції написання диктанту національної єдності долучилися   працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради (директор Любов Вакула). Працівники вирішили у такий спосіб підтримати українську мову та продемонструвати її важливість для суспільства.

Флешмоб укотре вийшов за межі суто радіоформату, й транслювався на телеканалах та онлайн-платформах Суспільного. Цьогорічний диктант вже 21-ий за рахунком. Автором тексту та читцем був український письменник Юрій Андрухович.

До диктанту ще можна долучитися! Роботи будуть прийматися онлайн  та оффлайн протягом доби. Роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Але після оприлюднення диктанту (о 10:00 10 листопада) електронні листи не прийматимуть.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора