Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівській селищній раді відбулася нарада з представниками бізнесу, керівниками підприємств та медичних установ

Дата: 09.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 440

8 листопада селищний голова Людмила Милашевич провела нараду з представниками бізнесу, керівниками організацій, підприємств та   медичних установ з питань введення додаткових протиепідемічних обмежень/заборон з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 8АІ18-СоУ-2.

Людмила Милашевич розповіла, що ситуація щодо  поширення коронавірусу в громаді набирає обертів. Щодня фіксуємо велику кількість хворих. Наразі Семенівська громада посідає 9 місце із 60  громад Полтавщини. Тому є необхідність запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19. Рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій такі заходи затверджені. Протокол №12 цієї комісії від 04 листопада 2021 року оприлюднений на офіційному веб-сайті Семенівської селищної ради. Сьогодні кожен присутній  повинен усвідомити, що тільки при суворому дотриманні вимушених заборон/обмежень ми зможемо знизити рівень захворюваності на цю небезпечну хворобу.

За словами директора Семенівського  КП «ЦПМСД» Тамари Мазанько, в громаді триває вакцинальна кампанія. Щодня щеплення отримує до 150  осіб. Але для громади чисельністю майже 18 тис. жителів цього недостатньо. Станом на 08.11.2021  проведено 7937 щеплень. Враховуючи, що в цій кількості є громадяни, які вакцинувалися двічі або один раз,  то чисельність  вакцинованих  незначна.  Роботу в цьому напрямі продовжуємо. Запрошуємо  всіх бажаючих до пунктів щеплень. У нас є достатня кількість вакцини. Аналізуємо випадки тяжкого перебігу хвороби, стурбовані, що  кількість хворих дітей на СOVID-19 зростає.

«Ситуація з поширенням коронавірусу лишається складною. Люди інфікуються швидко. Вірує є дуже контагіозним. На сьогодні збереження життя і здоров’я залежить від нас самих», – зауважила директор Семенівського КП «ЦПМСД»Тамара Мазанько.

Медична система вже потерпає від наслідків людської необережності, не робіть ситуацію ще більш складнішою для всіх, в тому числі й для себе!Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора