Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Людмила Милашевич провела нараду: розглянуто важливі моменти організації роботи виконавчого комітету та структурних підрозділів селищної ради

Дата: 15.11.2021 11:15
Кількість переглядів: 524

15 листопада  селищний голова Людмила Милашевич провела чергову апаратну нараду, в ході якої розглянуто важливі моменти організації роботи виконавчого комітету та структурних підрозділів селищної ради.

Зосереджено увагу на  різке зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID -19 серед жителів громади. За даними Семенівського  КП «ПМСД»   на сьогодні виявлено 62 нові випадки хворих на COVID -19. Наразі  ситуація напружена. На сьогодні вакцинація та дотримання карантинних обмежень є нагальною справою та дієвим методом запобігання переходу території у «червону» карантинну зону.

Людмила Милашевич звернулася  до всіх  присутніх — «Не будьте байдужими до свого здоров’я, бережіть себе і своїх рідних! Дотримуйтеся елементарних протиепідемічних правил – носіть маски, уникайте скупчення людей, мийте руки, якщо не має протипоказань – вакцинуйтеся».

Порушувались і проблемні питання соціального захисту населення громади, проведення  виїзних  прийомів  адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради та спеціалістами Відділу земельних відносин Виконавчого комітету Семенівської селищної ради. Наголошено на дотриманні карантинних вимог.

Начальник служби  у справах дітей Семенівської селищної ради  Тамара Таран проінформувала про участь у нараді щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яку провела заступник голови Полтавської ОДА Катерина Рижеченко. Участь у ній взяли в онлайн режимі.

Окремо селищний голова наголосила на ефективній співпраці всіх структурних підрозділів та етиці взаємовідносин, підкресливши, що кожен працівник у визначеній посадовими обов’язками площині несе відповідальність в контексті забезпечення процесу життєдіяльності громади.

Визначено також інші невідкладні завдання на цей тиждень, найважливішим з яких є підготовка та проведення третього пленарного засідання  п’ятої сесії селищної ради восьмого скликання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора