A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 08:12
Кількість переглядів: 459

Знижка 20% до Міжнародного дня людей з інвалідністю | МедісМіжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Переймаючись буденними справами, ми не повинні забувати, що поруч живуть люди з інвалідністю, які першочергово потребують нашої уваги й підтримки, а також соціального захисту від держави. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, у тому числі травм, отриманих під час виконання професійних обов’язків.

Фонд соціального страхування України гарантує особам з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва страхові виплати та забезпечує широким спектром медико-соціальних послуг, лікарськими засобами і виробами медичного призначення, організацію якісного та вчасного лікування, медичної реабілітації, спрямованої на відновлення порушених чи втрачених функцій організму та відновлення оптимального фізичного й соціального рівня життєдіяльності.

Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю покликане привернути увагу людства до проблем осіб з інвалідністю, захист їхньої гідності, прав і благополуччя. Суспільство має усвідомлювати переваги, які воно отримує від участі осіб з інвалідністю в політичному, соціальному, економічному й культурному житті.

Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя цих людей.

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю працівники Хорольського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області засвідчують свою повагу та бажають усім людям з інвалідністю міцного здоров’я, оптимізму, впевненості у своїх силах, незламного духу, спокою, добра у серці та родинного затишку. Запевняємо, що й надалі будемо робити все можливе, щоб потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання якнайбільше залучалися до активного життя, вчасно отримували матеріальне забезпечення, страхові виплати, медичні та соціальні послуги за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. 

 

Колектив Хорольського відділення управління

виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

України у Полтавській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора