A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду: розглянуті питання, що знаходяться на контролі

Дата: 02.05.2022 10:31
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

Сьогодні, на щотижневі робочій нараді, яку провела селищний голова Людмила Милашевич з керівниками відділів, структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ, розглянуті питання, що знаходяться на контролі.

Найперше — це підсумки роботи за минулий тиждень.

Наразі, на території громади ситуація контрольована, але однак напружена. Ми – надійний тил для нашого фронту. Збройні сили України допомагають нам, створюючи умови для життя і роботи, а ми повинні допомогти країні своєю працею.

 Значну увагу під час наради приділено питанню організації освітнього процесу та здобуття загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

 На сьогодні за дистанційною формою освітнього процесу охоплено 1636 здобувачів освіти, в тому числі 88 з поміж  переміщених осіб. Учителі закладів загальної середньої освіти  продовжують онлайн-навчальний процес.

Робота щодо охоплення навчанням усіх дітей з числа внутрішньо переміщених, котрі тимчасово проживають на території  громади, триває у тісній співпраці з Центром надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради.

Очільниця громади дала доручення Управлінню  соціального захисту населення та праці  Семенівської селищної ради  та Центру надання адміністративних послуг налагодити роботу з внутрішньо переміщеними особами для уникнення черг.

Станом на 8.00 год  02 травня за офіційними даними у Семенівській територіальній громаді зареєструвалося 1840 осіб, з них 559 дітей.

Окремо обговорено питання безпеки. Значно збільшилась кількість сигналів повітряної тривоги, які лунають по кілька разів протягом доби. Вкотре наголошуємо та закликаємо жителів громади не наражатися на небезпеку й обов’язково іти в укриттях та дотримуватися режиму світломаскування.

Якщо лунає «Повітряна тривога». Перш за все треба зберігати спокій і уникати паніки. В жодному разі не можна залишатися в будинках, особливо на верхніх поверхах, адже внаслідок вибуху вони можуть руйнуватися від впливу ударної хвилі, а також на відкритій території. Слід не гаючи часу найкоротшим шляхом прямувати до найближчого сховища.

Нагадуємо, що комендантська година  триває з 22.00 до 05.00 год наступного дня.

По закінченню наради селищним головою Людмилою Милашевич, було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора