A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася щотижнева робоча нарада, на якій було розглянуто ряд питань життєзабезпечення громади

Дата: 23.05.2022 11:49
Кількість переглядів: 329

      Фото без опису

23 травня під головуванням селищного голови Людмили Милашевич  відбулася щотижнева робоча нарада, на якій було розглянуто ряд питань життєзабезпечення громади.

 Більшу частину наради зайняло питання виконання доручень, даних протягом минулих тижнів, про що   доповіла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко.

На нараді обговорили план роботи селищної ради до кінця тижня: організаційні питання, роботу закладів культури  з тимчасово  переміщеними громадянами, а особливо з дітьми. Адже турбота про внутрішньо переміщених осіб — на сьогодні найголовніше питання роботи  селищної ради ,  тощо.

На сьогодні  у громаді  зареєстровано   1852 особи, з  них  – 566 дітей.

Наразі працівники ЦНАПу і спеціалісти Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради оформлюють довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб.  Внутрішньо переміщені особи прибувають до громади.  Однак спостерігається тенденція і вибуття  ВПО з наших населених пунктів.  У разі добровільного повернення, чи зміні місця проживання, ВПО зобов'язана повідомити про це Управління соціального захисту населення та праці за місцем отримання довідки.

Благоустрій території громади  продовжує залишається одним із головних питань у  роботі селищної ради. З даного питання доповів директор КП «Комунальник» Олександр Сурков.  

Олександр Сергійович закликав всіх жителів приватних будинків, багатоповерхівок, підприємців, керівників підприємств та установ усіх форм власності дотримуватися правил благоустрою селища та скошувати траву на прилеглій території.  Адже, за не дотримання правил благоустрою передбачається  притягнення до адміністративної відповідальності згідно  з  вимогами статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, цією статтею передбачені штрафи: для фізичних осіб від 340 до 1 тисячі 360 гривень, для суб’єктів підприємницької діяльності та посадових осіб — від 850 до 1 тисячі 700 гривень.

Також селищний голова проінформувала, що воєнний стан в Україні подовжено. Верховна Рада України затвердила відповідний акт про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (реєстр. № 7389).

Мета — сприяти вжиттю адекватних заходів, спрямованих на відбиття збройної агресії російської федерації проти України.

Зокрема, ухваленим документом строк дії воєнного стану в Україні продовжується з 05 години 30 хвилин 25 травня 2022 року строком на 90 діб.

За підсумками нарада селищний  голова надала  відповідні доручення та окреслила  терміни їх виконання.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора