Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівська громада  – учасник Всеукраїнського проєкту “100 лілій задля  Перемоги”

Дата: 26.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 247

 

Фото без опису

Семенівська  громада, одна із семи громад Полтавської області, яка  долучилася до Всеукраїнської акції «100 лілій – у 100 громад задля Перемоги!» та пройшла відбір серед громад, які готові висадити Алеї слави.

Акція ініційована газетою «Сільський вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B. V.

Основними критеріями відбору громад для отримання наборів були, насамперед, мотивація, наявність місця для висадки та кількість внутрішньо переміщених осіб у громадах.

Вчора, 25 травня,  в центрі  селища   висадили п’ять сортів багаторічних лілій.

В Україні  лілія  здавна символізує  чистоту та невинність. З цією квіткою пов’язані біблійні легенди, коли архангел Гавриїл з’явився до діви Марії в день святого Благовіщення з білими ліліями в руках, щоб пророкувати народження Христа.

Висловлюємо слова вдячності виконавчому директору «Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України» Наталії Ключник, газеті «Сільський вісник» та міжнародній торговій компанії СІВ Holland B. V.

Ми відбудуємо Україну, підтримаємо одне одного і лілія, як символ миру та перемоги, об’єднає нас і укріпить у спільній боротьбі.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора