Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконкому: минулий та наступний опалювальні сезони, захист прав дітей

Дата: 27.05.2022 11:11
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

27 травня під головуванням заступника селищного голови Юрія Стеценка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, на порядок денний якого було винесено 11 питань.

Перед початком засідання присутні в рамках Загальнонаціональної хвилини мовчання вшанували світлу пам'ять всіх українців, які загинули від російської агресії.

Підведено підсумки минулого опалювального періоду; за інформацією керівників комунальних підприємств та установ, він пройшов в штатному режимі, без надзвичайних  моментів.

Обговорено і прогнози щодо наступного сезону. Незважаючи на непередбачуваність ситуації з огляду на війну в Україні, місцеві служби мають завчасно працювати за визначеним алгоритмом в плані підготовки до функціонування в осінньо-зимовий період закладів соціального спрямування, які надають широкий спектр послуг населенню громади.

Також прийнято блок конкретних рішень із захисту прав дітей та створено комісію з питань передачі паливно-мастильних матеріалів.

Водночас члени виконкому утримались від прийняття рішення «Про утворення добровільного формування цивільного захисту Семенівської селищної територіальної громади», пояснюючи це необхідністю довивчення питання та відсутністю на цей час нагальної потреби в створенні такого суб'єкта, оскільки ситуація відносно стабільна, для забезпечення контролю та оперативного реагування на території громади працюють відповідні підрозділи. 

На завершення Юрій Стеценко подякував учасникам зібрання за активну роботу для забезпечення життєдіяльності громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора