Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева робоча нарада: визначено пріоритетні завдання

Дата: 06.06.2022 10:16
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

Чергову щотижневу робочу нараду 6 червня провела селищний голова Людмила Милашевич, яка підсумувала зроблене за попередній період та визначила ключові завдання для відділів і структурних підрозділів на поточний тиждень.

Війна в Україні кардинально впливає на підходи щодо організації діяльності органів місцевого самоврядування, навіть в тилових регіонах. 

Тож  серед пріоритетних напрямів роботи -  заходи з формування місцевого продовольчого резерву, зміцнення обороноздатності громади, розширення ресурсів для підтримки ЗСУ, внутрішньо переміщених осіб, соціально вразливих категорій, вирішення інших гуманітарних питань.

Особливий наголос очільниця громади зробила на гарячій темі наповнення бюджету, адже з цим сьогодні є суттєві проблеми.  Для їх мінімізації перед фінансовим відділом поставлено завдання посилити як аналітичну складову,  так і комунікаційну  роботу  з платниками податків.

Також звернуто увагу на моральні моменти із врахуванням сучасної ситуації. Те, що позитивно сприймається в мирний час, досить часто є недоречним в умовах війни. Тож жителям громади варто виявляти стриманість і повагу до співгромадян, зокрема щодо світлин в соціальних мережах. Це ж саме стосується проведення випускних вечорів та інших заходів.

Обговорено і питання проведення наступної сесії та окремі організаційні моменти, спрямовані на посилення економії ресурсів та чіткої взаємодії структурних підрозділів.  

Людмила Милашевич подякувала всім за розуміння та забезпечення відповідальних ділянок роботи, що сьогодні надзвичайно важливо в загальнодержавному контексті і наближенні нашої перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора