Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено чергову робочу нараду

Дата: 13.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Селищний голова Людмила Милашевич 13 червня провела чергову робочу нараду з керівниками відділів та структурних підрозділів, на якій обговорювалися важливі проблеми забезпечення життєдіяльності громади.

Насамперед, наголос зроблено на таких питаннях як організація виконання бюджету, подальша робота над формуванням продовольчого резерву, необхідного для забезпечення населення громади в умовах воєнного стану, підготовка до наступного опалювального сезону, посилення контролю над  реалізацією цільових програм, зокрема Комплексної програми соціального захисту населення в частині  використання коштів, передбачених на поховання жителів громади, які загинули під час участі в бойових діях.    

Порушувалися також питання торгівлі продуктами харчування на ринках в умовах високої температури повітря з метою убезпечення громадян від ризиків харчових отруєнь, порядку видачі випускникам  шкіл документів про освіту,  виконання робіт з благоустрою КП «Комунальник».

Окреслено також інші позиції, над якими необхідно наполегливо працювати.

Очільниця громади вкотре нагадала і про необхідність дотримання громадянами етики поведінки  в період воєнного стану.

На завершення наради Людмила Милашевич висловила думку, що проблемні питання знайдуть  позитивне вирішення шляхом злагодженої роботи всіх структур.

          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора