Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем медичного працівника!

Дата: 17.06.2022 13:40
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом зі словами вдячності за вашу благородну працю.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Не випадково одним з головних побажань, які люди дарують один одному – це побажання бути здоровим. А втілення цього побажання в життя лежить на плечах медичних працівників, чиї самовідданість, природне чуття, проникливий погляд і вірні рішення творять часом дива.  А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм.  Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. 

З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай всі побажання сьогоднішнього дня неодмінно збудуться. Нехай щастям, добробутом, вірними друзями повниться ваш будинок.

Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам! І нехай вірне служіння своєму професійному обов’язку стане запорукою Вашої подальшої плідної діяльності на благо зміцнення здоров’я населення нашої громади!     

З повагою селищний  голова  Людмила Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора