Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева робоча нарада: проблеми та завдання

Дата: 20.06.2022 11:38
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

20 червня Семенівський селищний голова Людмила Милашевич провела щотижневу робочу нараду, в ході якої розглянуто важливі питання організації роботи відділів виконавчого комітету та інших структурних підрозділів.

Серед основних напрямів роботи, як і раніше, залишаються виконання бюджету громади та соціальний захист населення. В соціальному плані, зокрема, порушувалось питання удосконалення організації життєдіяльності комунального закладу «Будинок захищеної старості».

Також значна увага приділялась покращенню надання первинних медичних послуг сільському населенню, адже є конкретні  зауваження до роботи окремих ФАПів та амбулаторій. У цьому контексті селищний голова наголосила на необхідності посилення комунікації між сектором охорони здоров’я селищної ради та медичними закладами громади.

Наголошувалось і на питанні видачі документів про освіту випускникам шкіл. Такі заходи в навчальних закладах Семенівщини мають пройти відповідно умов воєнного часу стримано, але  організовано.

Окрім цього, у планах наступного тижня -  заходи КП «Комунальник» щодо поточного ремонту дитячого майданчика в центрі селища та ліквідація несанкціонованого сміттєзвалища по вул.Миру.

Очільниця громади наголосила також на співпраці з поліцією щодо зміцнення правопорядку в громаді, безумовного дотримання режиму комендантської години, підготовки наступної чотирнадцятої сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання, відзначенні Дня Конституції України, продовженні роботи з підтримки ЗСУ, внутрішньо переміщених осіб, інших вразливих категорій населення, посиленні чіткої координації в роботі відділів та структурних підрозділів щодо забезпечення широкого спектру завдань з організації  життєдіяльності громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора