A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Завершила роботу чотирнадцята сесія селищної ради

Дата: 30.06.2022 11:12
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

30 червня відбулось пленарне засідання чотирнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання.

Традиційною щоденною хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих від російської агресії,  згадавши, зокрема, жертв теракту в ТЦ «Амстор» міста Кременчук.

Із врахуванням рекомендацій постійних комісій, засідання яких пройшли напередодні, на порядок денний було винесено 21 питання.

Депутати прийняли до відома звіт селищного голови про роботу Семенівської селищної ради і її виконавчого комітету за 2021 рік,  який перед цим був узгоджений в усіх профільних комісіях.

Прийнято також рішення щодо внесення змін до контракту з головним лікарем Комунального підприємства «Семенівська лікарня», про  внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунального майна громади для передачі в оренду на аукціоні.

Внесено також зміни до фінансового плану на 2022 рік Комунального підприємства «Комунальник» та затверджено звіт про виконання  підприємством фінансового плану за І квартал 2022 року.

Всі інші прийняті рішення в основному стосувалися сфери земельних відносин, серед яких - оренда земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою.

На завершення пленарного засідання селищний голова Людмила Милашевич  подякувала депутатам за активну роботу, слушні пропозиції та зазначила, що через обмеження воєнного часу  наразі  неможливо реалізувати  значну частину раніше визначених планів та проєктів.

Тож перемога над ворогом є найголовнішою спільною мрією українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора