A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Увага! Шановні жителі громади!

Дата: 30.06.2022 11:31
Кількість переглядів: 226

Фото без описуУвага! Шановні жителі громади! Закликаємо вас  не ігнорувати сигнали повітряної тривоги: почули сирену – переходьте в укриття, або дотримуйтесь правила «двох стін»!

Ворог цими днями   атакував Полтавську область. Він послідовно нищить об’єкти  цивільної та критичної інфраструктури, намагається  нас залякати, посіяти паніку та зневіру. Не втрачаймо пильності! Дотримуєтесь простих правил, які можуть зберегти життя. Коли чуєте сигнал тривоги, – не нехтуйте своєю безпекою.

Увага! Повітряна тривога оголошується, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку нашого краю або є підтвердження запуску балістичних ракет у наш бік. Відтак нехтувати сигналом ми не повинні, правильна і швидка реакція на тривогу рятує людські життя!

Магазини, супермаркети, місця надання перукарських, косметичних послуг, кав'ярні, кафе, ресторани, інші місця сфери торгівлі, установи та організації, які розташовані на території громади повинні припиняти  роботу під час повітряної тривоги.

Відповідно до правил цивільної безпеки, під час повітряної тривоги адміністрація магазину/супермаркету повинна за допомогою об’єктової системи оповіщення (гучномовець, сирена, сигналізація, акустична система) повідомити відвідувачів про повітряну тривогу.  Відповідно  керівники таких закладів несуть персональну відповідальність за безпеку відвідувачів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора