A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівщина у жалобі: громада   попрощалася із загиблим воїном-Героєм Віталієм Коваленком

Дата: 01.07.2022 13:08
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Семенівщина у жалобі: громада   попрощалася із загиблим воїном-Героєм Віталієм Коваленком

Вчора, 30 червня, Семенівська громада  провела в останню дорогу захисника України  Коваленка Віталія Валерійовича, 12.02.1985 р.н. жителя села Малі Липняги.

Віталій Коваленко загинув 9 травня 2022 року, в селі Новомихайлівка Донецької області  захищаючи  рідну Батьківщину.   

У прощальній промові селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Мирослав Волков висловили  щирі співчуття  рідним і близьким  полеглого Героя.

 Проводжали Віталія у скорботі та зі сльозами на очах….

Щирий, відкритий,  товариський….

У нього залишилася мама, дружина та донька.

Довідково: народився Коваленко Віталій Валерійович 12 лютого 1985 року у селі Білецьківка Кременчуцького району. Переїхавши  до  Семенівки отримав атестат про загальну середню освіту, згодом закінчив Хорольське СПТУ де здобув професію автослюсара.

   У 2003 році був призваний до лав Збройних Сил України. Повернувшись додому працював на вагонобудівному заводі у м. Кременчуці, згодом на Глобинському м`ясокомбінаті  й з 2008 року прийшов працювати до ТОВ «ЦукорАгроПром» м. Глобине. З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну Віталій пішов  обороняти Батьківщину.  

Організацію поховання взяли на себе окрім Семенівської селищної ради ще і  ТОВ «ЦукорАгроПром» м. Глобине, які окрім всебічної допомоги в церемонії прощання допомогли родині,  виділивши матеріальну допомогу.

Громада дякує за розуміння і підтримку у цю тривожну і не легку годину, чуйність та доброту.

У нашій пам’яті та наших серцях він назавжди залишиться  — патріотом  своєї держави, світлою людиною. Схилімо голови у вічній скорботі перед пам’яттю нашого славного Героя, який загинув захищаючи Україну. Низький уклін  та щирі співчуття рідним. Вічна пам'ять та Слава Герою!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора