A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Головні акценти робочої наради

Дата: 11.07.2022 11:15
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

11 липня під час щотижневої робочої наради селищний голова Людмила Милашевич акцентувала на головних питаннях, які стоять перед місцевою владою.

«Вже 138 день боротьби героїчного протистояння російським загарбникам. Минулий тиждень  пройшов  для громади  спокійно, однак ситуація досить не проста і з прогнозувати щось досить важко» – зауважує  селищний голова.

На сьогодні одним  з головних завдань влади – це життєзабезпеченість та безпека всіх жителів громади.

За офіційними даними Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної  ради, станом на 08 липня поточного року в громаді  зареєстровано 1731 особа, які переїхали з областей, де ведуться активні бойові дії або з окупованих територій. Із числа осіб, які отримали статус ВПО та тимчасово проживають на території громади зареєстровано  508  дітей.  

Не менш важливим питанням для місцевої влади  залишається підготовка до наступного навчального року. На цьому наголосила  очільниця громади. З першого вересня маємо розпочати навчання у форматі онлайн. Адже безпека дітей понад усе.

 

Під час обговорення значна увага приділялась покращенню надання  медичних послуг  населенню громади, адже є конкретні  зауваження до роботи КП «Семенівська лікарня». Нині головними проблемами закладу є кадровий потенціал та підготовна до нового опалювального сезону.

Також акцентовано увагу на роботі окремих суб’єктів господарювання. Зокрема, що стосується голосного звучання музики та реклами в закладах торгівлі.

Неодноразово наголосили і  на дотриманні комендантської години. Нагадуємо у громаді вона діє з 22.00 до 05.00 год наступного дня. 

Підсумовуючи, селищний голова зауважила, що протягом тижня відповідальні особи мають доповісти про стан виконання доручень, даних на нараді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора