A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Продовжується робота щодо контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей

Дата: 29.07.2022 10:52
Кількість переглядів: 187

Фото без описуНезважаючи на складну ситуацію в Україні на  території Семенівської громади продовжується робота щодо контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування  та  дітей  у  сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 Систематично здійснюються виїзди в населені пункти громади за участю заступників селищного голови, працівників служби у справах дітей, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг».

Під час відвідування сімей перевіряються матеріально-побутові, санітарно-гігієнічні умови  проживання дітей та здійснюється моніторинг їх зайнятості у літній період, проводиться інформаційно-роз`яснювальна робота з неповнолітніми та їх батьками.

З опікунами, піклувальниками і батьками дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведені профілактичні бесіди щодо створення належних умов утримання дітей; звернута їхня увага на неухильний та постійний нагляд за дітьми, місцем перебування та проведенням ними дозвілля; надані терміни для виправлення ситуації в родинах; батьки та законні представники попереджені про відповідальність за невиконання своїх обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора