Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робоча нарада з представниками 8 ДПРЗ (смт Семенівка) 2 ДПР (м. Кременчук)  ГУ ДСНС  України  у Полтавській області

Дата: 03.08.2022 13:27
Кількість переглядів: 260

      Відкрити світлину 3 серпня відбулася робоча нарада селищного голови  Людмили Милашевич за участю начальника 8 ДПРЗ (смт Семенівка) 2 ДПР (м. Кременчук)  ГУ ДСНС  України  у Полтавській області Юлії Дондохи та головного інспектора ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Антона Теслі.

У ході наради обговорили нагальні питання, які виникають під час взаємодії даних структур, основні напрямки подальшої співпраці та налагодження ефективної комунікації. Зокрема, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи  серед населення у періоди пожежної небезпеки.

Окремо обговорили питання про утворення добровільного формування цивільного захисту Семенівської селищної територіальної громади та створення добровільної пожежної охорони (ДПО).  Також зупинились на питанні  механізму забезпечення  заходів  пожежної безпеки та території громади та  умов  для реалізації державної політики у  сфері пожежної безпеки.
Під час обговорень  головний  інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Антон Тесля наголосив  на обов’язковому дотриманні правил поведінки  при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів.

Крім того, фахівці ДСНС акцентували увагу на забороні спалювання сухої рослинності і  господарського сміття у приватних домоволодіннях. Також зазначили, що від 25 березня цивільним жителям Полтавщини  заборонено відвідування лісів на період  воєнного  стану. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора