A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради – територія Вашого комфорту

Дата: 03.08.2022 13:47
Кількість переглядів: 234

Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради – територія Вашого комфорту

 

З метою запровадження сучасних форм надання адміністративних послуг для можливості організації отримання усіх або найбільш поширених адміністративних послуг 29 січня 2021 року Семенівською селищною радою прийнято рішення про створення Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради.

Одна із головних цілей ЦНАП  якісні та доступні адміністративні послуги для усіх громадян. Запорука успішної роботи – це правильно підібрана команда компетентних фахівців, які прагнуть постійно ставати кращими, удосконалюють свої уміння, поглиблюють знання, але в пріоритеті – розуміння, що робота з людьми є специфічною та вимагає володіння особливими комунікативними навичками. Для цього відділ комплексно розвивається, підвищують якість сервісів, навчаються, розширюють перелік адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП.

У роботі фахівці  керуються єдиними стандартами щодо якості надання послуг — зручно, швидко, просто, людяно, сучасно, безбар’єрно, надійно, досконало, доступно, прозоро, привітно та дієво.

Сьогодні безперебійна робота Семенівського ЦНАП забезпечується шляхом надання усіх адміністративних послуг, які можуть надаватися, у тому числі технічно, у період правового режиму воєнного стану.

Рейтинг ЦНАП Семенівської селищної ради за даними Платформи Центрів ДІЯ по Україні – 215 місце із 3002.

Найкращі практики інших — це спосіб удосконалити роботу свого ЦНАП уже сьогодні. Міністерство цифрової трансформації України поширює історії про унікальні центри надання адміністративних послуг, щоб про них знала вся країна. До речі, щоденник Семенівського ЦНАП під час повномасштабної війни опубліковано на Платформі Центрів ДІЯ https://bit.ly/3z6k9v4

Тож, якщо Вам потрібно зареєструвати бізнес, право власності на майно, місце проживання, вклеїти фотокартку до паспорта, замовити витяг із Державного земельного кадастру, отримати важливу довідку, виписку чи витяг, подати повідомлення про розміщення внутрішньо переміщених осіб та отримати за це компенсацію від держави, то у Центрі надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради  залюбки допоможуть Вам у цьому.

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), без перерви. Додаткова інформація за телефоном: +380979200509 або електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net

Ми працюємо для Вас!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора