A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем фізичної культури та спорту!

Дата: 09.09.2022 10:52
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Дорогі спортсмени! Шановні жителі громади!

У другу суботу вересня в Україні традиційно відзначається День фізичної культури та спорту.

Але вперше він проходить на тлі повномасштабної війни з російським агресором. Звісно, це прогнозовано вплинуло на організацію спортивного руху, але  моральна планка спорту, бойовий дух піднялись на ще більші висоти.

Як і всі громадяни України, спортсмени кожен на своєму місці докладають вагомих зусиль до захисту рідної землі: хтось взяв до рук зброю, інші шліфують майстерність в нинішніх важких умовах, адже перемоги в спорті яскраво працюють на імідж  держави.

Піднятись на найвищі спортивні вершини дано небагатьом, але відчути справжнє задоволення від руху, припливу енергії, випробувати себе до снаги численним ентузіастам активного способу життя. Спорт – це  не лише конкуренція, а й відчуття єднання та дружньої підтримки.

Семенівська громада по праву може пишатися спортивними досягненнями, адже наші спортсмени впевнено демонструють свою професійність та отримують високі нагороди на змаганнях різного рангу. 

На жаль, воєнний час  вносить корективи в плани, але ми і надалі спільними зусиллями будемо розвивати в громаді фізкультурно-спортивний рух в сучасному форматі, поєднуючи ініціативу, ентузіазм  та мотивацію.

Тож нехай фізкультура та спорт приносять загальну користь, будуть генераторами доброго здоров’я, оптимістичного настрою, бадьорості!

Всім, хто не уявляє себе поза спортом, від душі бажаємо націленості на результат, твердої наполегливості, гідного суперництва, емоційного піднесення, яскравих миттєвостей перемоги!

І звичайно, головної Перемоги - у нашій праведній війні за волю та незалежність! Пам’ятаємо всіх українців, що загинули, серед них і спортсменів!

З нами – свята віра! Все буде Україна!

 

З повагою селищний голова  Людмила МИЛАШЕВИЧ

                                                                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора