Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем працівників лісу!

Дата: 16.09.2022 10:09
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Шановні працівники лісового господарства! Шановна громадо!

18 вересня в Україні відзначається  День працівників лісу.

Це пора, коли яскраві барви літа  поступово змінюються стишеною палітрою осені. Одним із найпомітніших місць, де відбувається це перехідне дійство, є ліс.

Великий дар природи чи рукотворне диво, ліси завжди вабили до себе особливим таїнством і мудрістю живого світу.

Лісове господарство та пов’язані з ним галузі - запорука екологічної безпеки, органічна частка економічної стабільності держави.

Зберігаючи та примножуючи лісовий фонд, лісівники забезпечують вирішення комплексу  життєво важливих питань, таких як  захист земельних угідь, охорона довкілля, створення ефективної бази для випуску екологічно чистої продукції, розвиток переробної промисловості.

Показовим є і моральний чинник бережливого та раціонального ставлення до природних ресурсів.

Болем  через  живу душу лісу та всієї екосистеми проходить нещадна війна, розв’язана російським агресором. Вона несе непоправні втрати, отруюючи та знищуючи наше довкілля. Але віримо, що подолавши ворога, докладатимемо всіх зусиль для відновлення природних цінностей, як би важко це не було. І в цьому сенсі незамінною є роль працівників лісового господарства

Шановні майстри лісу, хай природа на вашу любов відповідає палкою взаємністю та наділяє вас особливим даром чистої енергетики .

Миру, міцного здоров’я, успіхів, родинного благополуччя! Нехай якнайшвидше здійсниться спільна наша велика мрія – Перемога!

 

                                                          З повагою селищний голова Людмила Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора