Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча нарада

Дата: 26.09.2022 14:38
Кількість переглядів: 249

Фото без описуСьогодні відбулась робоча нарада, яку провела селищний  голова Людмила Милашевич. У ній взяли участь заступники селищного голови, секретар, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради,  керівники управлінь, відділів, підприємств та установ.

Розглянули питання про  стан запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією  SARS COV-2 у  Семенівській громаді.

 

Фото без описуСпеціаліст  сектору охорони здоров’я  Семенівської селищної ради Олена Хоменко зазначила, що у зв’язку з різким погіршенням епідемічної ситуації на території Семенівської селищної територіальної громади, з  метою вжиття необхідних  заходів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та на виконання протоколу місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.09.2022 № 13/2022  на території  Семенівської об’єднаної   територіальної громади  встановлюється  ряд додаткових карантинних обмежень, які відсьогодні набувають чинності. Це, зокрема:

  1. Обов’язкове  використання одноразових  захисних масок в громадських місцях (магазинах, установах місцевого самоврядування, закладах культури, освіти, охорони здоров’я та ін.)
  2. Обмеження проведення масових заходів у закритих приміщеннях.
  3. Дотримання протиепідемічних заходів, заходів громадської та особистої гігієни.

За період з 19 по 25 вересня на  території громади  виявлено 29 нових випадків  захворювання. Станом на  сьогодні виявлено  8 нових випадків. Усього перебуває на лікуванні 43 активних хворих, в тому числі 10 дітей, з них 5 шкільного віку.

  Аби вберегтися  від інфекції жителям громади  слід дотримуватися  простих правил  превентивних заходів: безпечної дистанції, використання  засобів індивідуального захисту. А ще —  вакцинуватися. Тим, у кого з періоду останнього щеплення  минув рік і більше, не потрібно вакцинуватися  спочатку, варто зробити  бустерну дозу.

 

З наступного питання порядку денного доповів начальник відділу управління майном Семенівської селищної ради Володимир Романенко.  Володимир Іванович зазначив, що триває підготовка до опалювального сезону.  У відповідності до договору ЗАТ  «КременчукгазСервіс»  проведено  роботи з повірки газового лічильника.  Проводяться налагоджувальні та обстежувальні роботи, поточні  ремонти  теплогенераторної. Нині об’єкти, які опалюються газом,  готові до опалювального сезону. Що стосується  об’єктів, які оплюються  дровами, то в таких  установах  виконано  умови договору  на поставку дров. Триває робота із їх завезення. Однак є ряд  і проблемних  питань, зокрема  з експлуатацією пічного опалення в двох населених пунктах громади.  

Усі керівники управлінь, відділів, служб та секторів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші  питання.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  на поточний тиждень.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора