Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювали постійні депутатські комісії

Дата: 29.09.2022 11:05
Кількість переглядів: 208

 

Відкрити світлину   Працювали постійні депутатські комісії

 У рамках підготовки до чергової сесії селищної ради 28 вересня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та запобігання корупції, з питань планування бюджету, фінансів, податків, майна та соціально-економічного розвитку, з питань охорони здоров’я, соціального розвитку, соціального захисту та з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту.

 

 Відкрити світлинуВажливо детально і глибоко опрацювати кожний проєкт рішення, що виноситься на сесію, тоді сесійне засідання проходить злагоджено у діловій та конструктивній  атмосфері, - зауважила Людмила Милашевич .

 

Депутати активно працювали, розглядаючи всі  питання. З окремих питань, а саме:  про затвердження Комплексної програми «Питна вода» на території Семенівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки доповнив депутат Семенівської селищної ради Валерій Книш. Висловлюючись з даного питання депутат зазначив, що якість та контроль питної води  в громаді – це питання виключно селищної ради. Тому потрібно  детально підійти до цього питання. Доповнили з цього приводу заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко та директор КП «Комунальник» Олександр Сурков.

На завершення засідання Людмила Милашевич подякувала членам комісії за активну роботу та вболівання за проблеми громади.

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора