A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду: дотримання правил протиепідемічної безпеки, готовність КП "Комунальник" в осінньо-зимовий період

Дата: 03.10.2022 13:41
Кількість переглядів: 298

     Фото без описуПро епідемічну ситуацію у Семенівській громаді  проінформувала сьогодні, 3 жовтня, під час робочої наради завідувачка сектору охорони здоров'я Семенівської селищної ради Світлана Бахаутдінова. Вона зазначила, що ситуація із коронавірусною хворобою контрольована, проте потребує особливої уваги з боку самих громадян. Необхідно дотримуватися правил протиепідемічної безпеки: носіння засобів індивідуального захисту, частіше і ретельно мити руки та дезінфікувати їх, дотримуватись соціальної дистанції та вакцинуватися!  Попри все це, неможна забувати про сезонні захворювання, що можуть призвести до подальшого зростання кількості випадків захворювання .

 За офіційними даними КП «Семенівський ЦПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради  станом на сьогодні зареєстровано 8 нових випадків захворювання.  Всього перебуває на лікуванні 46 осіб, серед інфікованих – 5 дітей, з них – 3 школярі.

      Разом з тим, Світлана Григорівна нагадала, що найбільше ризиків захворіти на тяжку форму коронавірусу мають літні люди, а також ті, хто має супутні захворювання.

       Наразі у Семенівській громаді працюють 4 пункти вакцинації, де можна отримати щеплення вакциною CoronaVac.

     Записатися на щеплення можна у сімейного лікаря, або зателефонувавши до реєстратури чи безпосередньо звернувшись до пункту  щеплення.

- Станом на 03 жовтня всього проведено 13696  щеплень.  Всього щеплено 6379 осіб.


Фото без описуНаступною обговорили тему  готовності КП «Комунальник» до роботи в осінньо-зимовий період. Як зазначив механік Олександр Яроватий, на сьогодні підприємство  забезпечено паливом (дровами) для власних потреб на весь зимовий період.

     Він підкреслив, що для зимового утримання доріг переобладнано трактор  для прогортання снігу  в зимовий період. Вся наявна  спеціалізована техніка  відремонтована. Також   заготовлено  протиожеледну  суміш, гранвідсів -10 т., пісок – 30 т., сіль- 3 т.

    Підбиваючи  підсумки наради, селищний голова Людмила Милашевич звернула увагу всіх керівників  на  безумовне виконання покладених на них службових обов’язків, тісну взаємодію між установами та організаціями у вирішенні проблем  громади.

Головою громади було надано  доручення та окреслено план роботи на тиждень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора