A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар для осіб, що перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості

Дата: 05.09.2022 14:20
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

05 вересня 2022 року для осіб, які перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості головним юристом сектору «Семенівське бюро правової допомоги» Оленою Зайченко проведено вебінар на тему «Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану».

Під час дії воєнного стану в Україні були внесені зміни в організацію трудових відносин. 15.03.2022 був прийнятий Закон України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" , який набрав чинності 24.03.2022. 

19 липня 2022 року набрав чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин” № 2352-IX від 01 липня 2022 року Серед іншого, цей Закон вносить деякі зміни в загальне трудове законодавство, а також уточнює положення спеціального законодавства, що діє в умовах воєнного стану.

Цими Законами визначаються особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, на період дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону України “Про правовий режим воєнного стану” (воєнний стан). 

Працівник бюро розповіла про основні новації запроваджені цими Законами та роз’яснила як скористатися платформою правових консультацій - WikiLegalAid. Працівник роз'яснила та показала як користуватися цим сервісом.

Після інформаційної частини заходу усі бажаючі мали змогу поставити питання, що їх цікавили.

Сектор “Семенівське бюро правової допомоги” відділу надання безоплатної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора