A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Юрій Требін

Дата: 30.09.2022 15:55
Кількість переглядів: 200

Семенівщина попрощалася із земляком-Героєм Юрієм Требіним: вічна пам'ять і слава українському воїну-захиснику!

 Сьогодні у Семенівській громаді скорботний день. Жителі та гості селища попрощалися з нашим земляком, українським захисником та солдатом Юрієм Сергійовичем Требіним.

 Народився Юрій Требін 26 січня 1978 року у Семенівці. Із 1985 по 1994 рік навчався у Семенівському НВК №1, був товариським і веселим хлопцем. Потім навчався у місті Полтава, де здобув спеціальність оператора газових котлів. У 1997 році Юрій одружився, згодом у молодій сім’ї народився чудовий син Сергій.

Упродовж періоду з 1998 по 2001 рік працював у Семенівській центральній районній лікарні оператором котельні, пізніше — на станції технічного обслуговування, потім — у Києві на будівництві.

Із 2015 по 2018 рік проходив службу у зоні АТО. Служив віддано, з мужністю та завзяттям, брав участь у найгарячіших боях, захищав місто Щастя та інші населені пункти Луганщини. Відзначений державними нагородами за мужність і героїзм.

Старший солдат Юрій Требін загинув в населеному пункті Спірне Донецької області, 26 вересня 2022 року.

Провести в останню путь захисника України прийшли представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні, схили голови у скорботі, зустрівши воїна на колінах.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Мирослав Волков.

Юрій Сергійович навіки залишиться у нашій пам’яті захисником миру й волі нашої Батьківщини! Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. Вічна йому пам'ять і шана!

У полеглого Героя залишились син, батьки, сестра.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.

Царство Небесне... Вічна шана і світла пам’ять про Юрія житиме у наших серцях! Герої не вмирають!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора