A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Василь Ожоганич

Дата: 12.10.2022 15:28
Кількість переглядів: 226

Семенівська громада попрощалася із земляком-Героєм Василем Ожоганичем: вічна пам'ять і слава українському воїну!

 

   Сьогодні вся Семенівська громада провела в останню путь воїна-захисника Василя Ожоганича. Напередодні звістка про його загибель на фронті сумом і болем відгукнулася у серцях земляків, жителів усієї Семенівської  громади.

Ожоганич Василь Васильович народився 06 жовтня 1994 року у селі Солідарне Каховського району Херсонської області. Невдовзі родина переїхала до Веселого Подолу, де він і закінчив місцеву школу, потім навчався у Первомайському ліцеї Харківської області, де здобув спеціальність  газоелектрозварювальника.

У 2015 році був мобілізований до лав Збройних Сил України, проходив службу у 92 окремій механізованій бригаді  Луганської області. Згодом уклав контракт та кілька років служив у  30-тій окремій механізованій бригаді. 5 років тому Василь одружився, народилась донечка.

 Одного із найстрашніших для України дня 24 лютого, Василь перебував на заробітках у Чехії, а родина Героя опинилась у Луганській області під окупацією…У вересні юнак повернувся додому і відразу ж, як досвідчений та загартований у боях військовий, був мобілізований до лав Збройних Сил України.

07 жовтня 2022 року трагічна звістка надійшла  рідним про те, що під час виконання службових обов’язків, старший солдат, стрілець Василь Васильович Ожоганич героїчно загинув поблизу населеного пункту Павлівка Волноваського району Донецької області.

Віддати данину пам’яті полеглому воїну,  прийшли  його односельці, військовослужбовці,  керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найдорожчі люди.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади  висловили заступник селищного голови Юрій Стеценко та  начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Мирослав Волков. 

Присутні, стоячи на  колінах, хвилиною мовчання вшанували героїчного земляка, який захищав незалежність нашої країни, її мирне небо і віддав головне – своє життя у цій священній боротьбі.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Царство Небесне... Вічна шана і світла пам’ять про Василя житиме у наших серцях. Усією громадою схиляємо голови  у глибокій скорботі. Герої не вмирають!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора