Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча нарада: обговорено питання виконання бюджету Семенівської територіальної громади,  стан захворюваності на COVID-19, підготовку до осінньо-зимового періоду

Дата: 17.10.2022 15:16
Кількість переглядів: 194

Фото без опису    Щотижнева робоча нарада з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради відбулась сьогодні, 17 жовтня,  у селищного голови Людмили Милашевич.

Обговорено питання виконання бюджету Семенівської територіальної громади,  стан захворюваності на COVID-19, підготовку до осінньо-зимового періоду. Всі питання  залишаються серед пріоритетних завдань влади.

Незважаючи на складні умови виконання  бюджету в умовах воєнного стану, станом на 01.10. поточного року забезпечено виконання запланованих показників доходів бюджету громади на 94 %, —  зазначила начальник  фінансового управління селищної ради Світлана Палій.

Станом на сьогодні ситуація із коронавірусною хворобою контрольована, проте потребує особливої уваги з боку самих громадян.  За офіційними даними КП «Семенівський ЦПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради  станом на сьогодні зареєстровано 21 новий випадок захворювання.  Всього перебуває на лікуванні 59 осіб, серед інфікованих  9 дітей, з них  3 — школярі. Через війну увага суспільства до цього питання знизилася, проте проблема нікуди не зникла, тому вакцинація, дотримання карантинних вимог, зможуть запобігти розповсюдженню небезпечних хвороб.

Лише суворе дотримання карантинних норм та якісна профілактика дозволять стримати чергову хвилю COVID-19. На цьому наголосила сьогодні селищний голова Людмила Милашевич.

Осінь додала роботи працівникам КП “Комунальник”, проте важко впоратися із цим завданням на всіх вулицях селища самостійно. Тому КП "Комунальник" закликає  жителів приватного сектору, багатоквартирних будинків, колективів підприємств, установ та організацій всіх форм власності із проханням розпочати прибирання поблизу своїх прибудинкових територій, під’їздів будинків та на територіях прилеглих садиб, вулицях, господарських територіях, магазинах  від опалого листя. Прибране листя краще компостувати, але ні в якому разі не  спалювати.

Селищний голова наголосила  на суворому контролі за виконанням  правил благоустрою,  а порушників, зокрема тих, хто  створює стихійні сміттєзвалища, в обов’язковому порядку  притягати до відповідальності.

Окремо Людмила Павлівна наголосила на дотриманні  всіх заходів безпеки, особливо  приділити увагу безпеці дітей. У жодному разі не нехтуйте  сигналами повітряної тривоги.

Не втрачайте пильності! В країні триває війна. Ворог активізував обстріли цивільної та критичної інфраструктури по всій Україні. Не ігнорувати сигнали повітряної тривоги в будь-який час доби.

Не будьте безпечними.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів,  комунальних підприємств та  установ були дані зауваження та відповідні доручення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора