Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Коротко про ситуацію в громаді

Дата: 28.10.2022 10:21
Кількість переглядів: 251

 

Фото без опису  Триває 247 доба протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Ситуація на ранок 28 жовтня в Семенівської громади стабільна і контрольована. Усі структурні підрозділи, відділи, управління, установи та підприємства працюють задля забезпечення життєдіяльності населених пунктів громади. Медичні заклади  працюють у штатному режимі.

Для отримання медичної допомоги від лікарів КП «Семенівський центр ПМСД» та КП «Семенівська лікарня» потрібно укласти декларацію із сімейним лікарем або педіатром. Для цього вам необхідно мати з собою паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та діючий мобільний телефон. Для укладення декларації звертайтеся в амбулаторії АЗПСМ за адресами:

смт.Семенівка, вул.Шевченка,78 – лікар Семенівської АЗПСМ Степаненко Тетяна Володимирівна

-  с.Біляки, вул.Центральна, 45 – лікар АЗПСМ Мусієнко Михайло Григорович

- с.Веселий Поділ, вул.Михаська, 58/1 – лікар АЗПСМ Гришненко Ганна Василівна

 - с.Степанівка, вул.Миру, 7 – лікар АЗПСМ Олійник Сергій Петрович.

 

У громаді станом на 27 жовтня зареєстровано 1183 внутрішньо переміщених  особи.

У селищній раді працюють телефонии для довідок :

 - з питань  реєстрації осіб, які прибули з інших областей України - 097-92-00-509;

-з питань надання  психологічної підтримки- 050-736-0121.

-з питань соціального захисту- 0506934854.

Ворог продовжує атакувати енергетичну інфраструктуру. Тож щодня  з 9:00 до 11:00 та  17:00 до 23:00 не вмикайте  зайвого і не використовуйте  багато електроприладів  одночасно. Потреба в обмеженні  електроенергії зберігається.

Боротьба з коронавірусом  залишається теж на часі. Станом на сьогодні в громаді зареєстровано 6 нових випадків захворювання.  Всього перебуває на лікуванні 32 особи, серед інфікованих – 2 дітей, з них – 1 школяр.  Ми  спільно з вами, шановні жителі громади, повинні мінімізувати  навантаження на  медичну сферу. Найефективніший метод боротьби – це вакцинація.  На сьогодні в пунктах щеплення громади наявна вакцина CoronaVac.

Вкотре закликаємо вас не нехтувати сигналами сповіщення про небезпеку. Адже ворог веде досить жорстоку і підступну війну, ударам з повітря піддаються як об’єкти інфраструктури, так і житлові забудови. Тому будьте обачними!

Нагадуємо, що комендантська година розпочинається з 22.00 до 05.00 год. У цей час  заборонено  з’являтися на вулицях селища та населених пунктів громади.

Наголошуємо на необхідності бути пильними й відповідальними. У разі, якщо ви бачите підозрілих осіб, які цікавляться нашою інфраструктурою,  розташуванням промислових підприємств чи ведуть фото або відеозйомку – негайно повідомляйте в поліцію за телефоном 102. Так само повідомляйте про помічені вами літальні апарати (дрони).

У жодному разі  не ігноруйте  сигналів  повітряної тривоги.

 Не панікуймо,  зберігаємо спокій, підтримуємо один одного. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора