Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва Семенівської громади!

Дата: 09.11.2022 08:26
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва Семенівської громади!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, яке відзначається 9 листопада.

Наша громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників відділу культури та дозвілля Семенівської селищної ради, КЗ «Центральний будинок культури Семенівської селищної ради та його філіалів, бібліотекарів, дитячої мистецької школи, музею, учасників аматорських формувань та народних колективів, художньої самодіяльності   вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю. Ви присвятили своє життя збереженню, популяризації та розвитку української культури і своєю плідною творчою працею й силою духу звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

У непростий для України час ви сприяєте формуванню конкурентоздатної, сучасної культури, яка відповідає європейським стандартам і укорінена національними традиціями.

Приємно, що незважаючи на всі труднощі сьогодення, працівники галузі працюють на своїх культурних фронтах.

Віримо, що ваше віддане служіння своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою щасливого майбутнього нашої держави. Щиро дякую кожному із вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи. Щиро дякуємо вам за багатство душі, невтомну працю, вагомі творчі здобутки!

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добробуту, невичерпної наснаги і нових успіхів. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та надії, а кожен день дарує радість творчого натхнення, людського спілкування і життєвих перемог!

 

З повагою селищний голова Людмила МИЛАШЕВИЧФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора