Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча  нарада

Дата: 15.11.2022 08:24
Кількість переглядів: 125

Відкрити світлинуВідбулася робоча  нарада

14 листопада відбулася робоча нарада під головуванням заступника селищного голови Юрія Стеценка  з  керівники управлінь, відділів, підприємств та установ Семеніської селищної ради, на якій керівники структурних підрозділів звітували про стан справ у різних галузях життя громади та про виконану ними роботу упродовж минулого тижня.

На початку наради  заслухали інформацію про стан захворюваності на Covid-19 в Семенівській громаді. За словами спеціаліста сектору охорони здоров’я Олени Хоменко, станом на 14 листопада підтверджених випадків не виявлено. Всього хворіє 17 осіб, з них -1 дитина. Протягом  останнього  тижня  зареєстровано 16 нових випадків захворювання. У порівнянні  з попереднім  тижнем  спостерігається зниження захворюваності 11 %.   При перших ознаках захворювання  потрібно  дотримуватися  правил особистої гігієни, не відвідувати  місць скупчення людей, звернутися до свого сімейного лікаря, дотримуватися маскового режиму.  На сьогодні в пунктах щеплення наявна вакцина CoronaVac.

Відкрити світлинуНа нараді також було обговорено розробку  проєкту Плану соціально-економічного розвитку громади на 2023 рік, графіки виїзду служби у справах дітей,   графіки віялових відключень електроенергії, зокрема мова йшла  про питання економії  споживання електроенергії у пікові  години. 

Після обговорення важливих тем наради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко  дав конкретні доручення заступникам та присутнім керівникам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора