Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні керівники, трудові колективи, ветерани сільськогосподарських, фермерських господарств Семенівської громади!

Дата: 18.11.2022 14:29
Кількість переглядів: 90

 

Шановні керівники, трудові колективи, ветерани сільськогосподарських, фермерських господарств Семенівської громади!

Щиросердно вітаємо  Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Ваша нелегка повсякденна праця безперервна, як саме життя, свята і благородна. Із маленького хлібного зернятка зростають щедрі врожаї, міцніє сила  нашої громади й усієї держави в цілому.

Аграрна галузь є не лише  вагомим сегментом національної економіки, а й стратегічною лінією щодо перспективи інтеграції України як рівноправного партнера у європейське та світове співтовариства. І які б виклики не ставило життя, аграрії протиставляють їм мудрість, наполегливість та  оптимізм.

На тлі воєнних дій відповідальні сільгоспвиробники значною мірою тримають на своїх плечах продовольчий та економічний фронт, даючи йому реальний  шанс  на майбутнє. Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією з пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, а люди, яких зростила ця земля, завжди були працьовитими й самовідданими. Здавна праця хліборобів була поважною у суспільстві, адже де хліб на столі, там і добробут у господі.

Під силу займатися сільським господарюванням тільки тим, хто вміє долати труднощі, не боїться важкої щоденної праці та непохитно вірить у щедрість матінки-землі за бережливе ставлення й турботу.

Сільськогосподарська галузь є однією з основних у нашій громаді та області. Вона забезпечує надходження до бюджету від сільгоспвиробників, надає робочі місця, несе соціальну відповідальність та створює умови для повноцінного життєвого середовища.

Чимало сільськогосподарських підприємств забезпечують всебічну підтримку сфер медицини,  культури та освіти громади. Самовідданою працею та надзвичайно важливою суспільною місією наші аграрії викликають велику повагу й шану.

У цей святковий день бажаємо всім  сільгосптоваровиробникам міцного здоров’я, родинної злагоди, душевного піднесення, натхнення! Хай природа щедро дарує свою милість, переливається під блакиттю неба море  золотого колосся, над яким  життя незмінно розгортає вітрила перемог,удачі, здобутої в суворих хліборобських буднях!

Низький уклін усім, хто попри всі негаразди та непрості умови сьогодення добросовісно, чесно й сумлінно зміцнює економічний потенціал громади й України.

Зичимо Вам і Вашим родинам  запашного хліба на столах, щастя, благополуччя, миру злагоди й усілякого добра. Нехай втілюються в життя всі Ваші задуми та мрії, а клімат і погодні умови не руйнують плани! Честь і хвала Вам,  славні трударі рідного краю!

 

З повагою селищний голова Людмила МИЛАШЕВИЧФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора