Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Із засідання виконавчого комітету

Дата: 18.11.2022 14:22
Кількість переглядів: 178

Позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко 18 листопада, традиційно розпочалось вшануванням пам’яті всіх українців, чиї життя забрала російська агресія.

У ході засідання розглядались важливі питання з різних напрямів організації життєдіяльності громади, серед яких:

Про затвердження  актів обстеження зелених насаджень, що підлягають  видаленню;  про зміну адреси; про внесення  змін до рішення виконавчого комітету  від 18.03.2022 р. №32 та про затвердження  висновку  органу опіки  та піклування про недоцільність  поновлення  батьківських прав щодо малолітніх дітей.

 Доповідали з цих питань  начальник відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Коверя, начальник служби у справах дітей  Тамара Таран та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій  Семенівської селищної ради Людмила Маркова.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали дані проєкти рішень.Усі питання порядку денного було розглянуто, по кожному прийнято  виважене  рішення.

Обговорено також і деякі інші питання життєзабезпечення громади. Зокрема, Юрій Сергійович зазначив, що опалювальний сезон буде не простий.  Російські агресори  завдають ракетних ударів по критичній інфраструктурі, у першу чергу по енергетичним об’єктам. Тож всі повинні готуватися до різних сценаріїв.

Після  обговорення важливих тем,  Юрій Сергійович подякував членам виконавчого комітету за активну роботу та  дав конкретні доручення  присутнім керівникам.Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора